1 de 10
MEDI AMBIENT

L'Ajuntament del Morell recorda als propietaris de patis i solars que els han de tenir nets

La regidoria d’Urbanisme engega la campanya "Si tens un solar, que estigui net!"

Imatge d'un solar al Morell | Ajuntament del Morell
per Reusdigital.cat, El Morell | 1 de juny de 2021 a les 13:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ara que s’acosta l’estiu, cal vigilar amb la vegetació abundant descontrolada, les basses i els focus d’aigua estancada. És per això que, un any més, l’Ajuntament del Morell, des de la regidoria d’Urbanisme, engega la campanya Si tens un solar, que estigui net!, amb la qual insta les persones propietàries de solars i terrenys a netejar aquests espais per tal de mantenir un municipi net i lliure de riscos.

Tant la vegetació com l’aigua estancada poden ser focus de proliferació d’insectes i rosegadors i també propiciar l’aparició d’incendis descontrolats, uns perills que des del consistori es volen evitar de totes passades. Prenent com a referència l’article 197 de la Llei d’Urbanisme consolidada del 2012, el consistori municipal recorda a la ciutadania del municipi que cal que faci un correcte manteniment i neteja dels solars i patis de la seva propietat abans del pròxim 20 de juny.

Tota propietat (en qualsevol classe de sòl), a més de drets, porta inherents uns deures o obligacions bàsiques, essent aquest un dels més destacables. En cas que no es duguin a terme les tasques de neteja i desbrossament dins del termini establert, es procedirà a dictar una ordre d’execució que pot comportar despeses per a la persona propietària.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: