1 de 10
ART

Tres escoles reusenques llueixen les obres de les Pintades Horitzontals 2021

La voluntat és continuar amb les intervencions a la resta de centres de la ciutat durant les pròximes edicions

Els regidors Subirats, Recasens i Cuerba a la pintada de l'escola Eduard Toda | Ajuntament de Reus
per Reusdigital.cat, 1 de juny de 2021 a les 12:49 |
Aquest article es va publicar originalment el 1 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els patis de les escoles Misericòrdia, Marià Fortuny i Eduard Toda llueixen les intervencions artístiques premiades en la II edició del concurs de pintades horitzontals, organitzat pel departament de Joventut de la regidoria de Salut i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus conjuntament amb la regidoria d'Educació i la regidoria d'Esports.

Un total de 50 artistes es van presentar a aquesta edició i van fer la seva proposta d'intervenció sobre tres pistes esportives de tres escoles de la ciutat. Les obres premiades han estat dels següents artistes: la reusenca Eva Nula, amb l'obra "L'espai exterior des de l'espai exterior" que s'exhibirà a l'escola Marià Fortuny; A la sombra, nom de la parella artística formada per Henry Knight i Ferran Orta (d'Ascó i Riba-roja d'Ebre) amb "Òstia pilotes!" a l'escola Misericòrdia; i Klöver, un artista suec que pintarà "El bosc" a l'escola Eduard Toda.

Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania, ha posat en valor el programa Llambordes i les diferents línies de treball que té, una de les quals és la que correspon a les Pintades Horitzontals. Per la seva banda, el regidor de Cultura, Daniel Recasens ha ressaltat l'interès de tots els centres educatius de la ciutat en acollir les pintades, i finalment, el regidor d'Esports, Josep Cuerba, ha posat de manifest que el punt de partida va ser la celebració de la Ciutat del Bàsquet Català.

La primera edició del concurs es va realitzar l'any 2019 amb motiu de la Ciutat del Bàsquet Català. Aquest any ha continuat, però a les escoles de la ciutat. En aquesta línia, la voluntat és seguir fent intervencions a la resta de centres de la ciutat durant les pròximes edicions.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: