1 de 10
SERVEIS

Surt a licitació el contracte per al manteniment de l'enllumenat públic

El departament tècnic municipal tindrà atribuïda la gestió i supervisió de les tasques

Fanal de la plaça del Mercadal | Ajuntament de Reus
per Reusdigital.cat, 1 de juny de 2021 a les 10:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus ha tret a licitació el contracte per al manteniment i conservació de l'enllumenat públic i ornamental de la ciutat, un servei que surt a concurs amb un pressupost anual de 959.743,94 euros (IVA inclòs).

La durada del contracte és de dos anys, prorrogable a 2 anys més. L'objectiu del servei és garantir el correcte estat i nivell de funcionament de les instal·lacions, garantir els nivells reglamentaris de seguretat elèctrica respecte de les persones i béns, la prevenció de possibles avaries i la realització de reparacions, reposicions, reemplaçaments, subministraments o millores que li siguin especialment encarregats pel departament tècnic municipal, qui tindrà atribuïda la gestió i supervisió de les tasques.

D'acord amb les bases del concurs públic, l'empresa adjudicatària disposarà i destinarà al servei de la ciutat de Reus el personal necessari per cobrir totes les exigències del contracte i per a la correcta prestació del servei de conservació i manteniment, i del funcionament de l'enllumenat públic.

Serà indispensable que els treballadors vinculats al servei estiguin adscrits, localitzats i en dedicació exclusiva al servei de manteniment desenvolupat a la ciutat de Reus. L'empresa adjudicatària disposarà en tot moment d'una capacitat organitzativa per destinar els recursos humans i els mitjans exigits a fi d'obtenir un rendiment màxim en l'execució del servei.

En aquest sentit, definirà i portarà a terme un programa de manteniment, amb el qual s'organitzaran els efectius destinats al servei, el calendari i periodicitat d'execució, itineraris i rutines per cobrir totes les instal·lacions d'enllumenat de la ciutat i compatibilitzant i integrant les tasques i operacions d'un manteniment preventiu, normatiu i correctiu.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: