ACTIVITATS D'ESTIU

La Festa Major serà la temàtica del casal d'estiu de primera infància del Mas Pintat

per Reusdigital.cat, Reus | 1 de juny de 2021 a les 09:42 |
Una imatge d'arxiu d'un casal d'estiu | Reus.cat
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des de la regidoria de Salut i Ciutadania es durà a terme el Casal d’estiu de Primera Infància del Mas Pintat, que s’ubicarà a l’escola bressol municipal Marfull i constarà de quatre setmanes durant el mes d’agost (concretament, del 2 al 27 d'agost). La temàtica girarà al voltant de la Festa Major i el Seguici Festiu amb tots els seus elements (gegants, nanos, mulassa i balls i danses) i s'inclou a l'oferta Reus365 d'aquest estiu.

El casal està adreçat a nens i nenes amb edats compreses entre els que hagin nascut l'any 2021 (mentre tinguin les 16 setmanes complertes), el 2020 , el 2019 i el 2018 i germans d'aquests infants que hagin nascut els anys 2017, 2016 i 2015.

L’objectiu "més important d’aquest casal és oferir un entorn on els infants gaudeixin amb activitats dinàmiques, engrescadores i motivadores amb la importància del coneixement de la festa tradicional de Reus, així com també donar suport i conciliació a les famílies del municipi".

S’ofereixen 41 places setmanals amb les ràtios següents. En el cas de les aules de 0-1 anys, 8; per als infants a les aules d'1-2 anys, 13; i per als infants de les aules de 2-3 anys i germans, 20.

Els casals oferiran un servei des de les 8 del matí a les 3 de la tarda, amb la següent distribució horària. El servei d'acollida opcional serà de 8 a 9; el servei de casal, de 9 a 1 (sense servei de menjador); i el Servei de menjador, d'1 a 3 (amb servei de menjador)

Per aquells infants que utilitzin el servei de menjador, l'horari de l'àpat serà a les 12 per tal que d'1 a 3 puguin descansar si ho necessiten. Les inscripcions al casal de primera infància es poden realitzar mitjançant la plataforma d’inscripcions www.inscripcions.reus.cat i s'admetran per ordre de registre a partir del dia 1 de juny i fins a exhaurir les places.

Les inscripcions es faran per setmanes en relació als horaris sol·licitats. La primera setmana, del 2 al 6 d’agost; la segona, del 9 al 13 d’agost; la tercera setmana, del 16 al 20; i la quarta setmana, del 23 al 27 d’agost. 
Participació