1 de 10
AJUTS I SUBVENCIONS

Publiquen la convocatòria de subvencions per al foment d'activitats culturals, tradicionals i festives a Reus

Una imatge d'arxiu de la seu de Reus Cultura | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus | 31 de maig de 2021 a les 16:18 |
Aquest article es va publicar originalment el 31 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Institut Municipal Reus Cultura ha aprovat i publicat la convocatòria de subvencions per al foment d'activitats culturals, tradicionals i festives a la ciutat de Reus per a l'any 2021. La convocatòria es pot consultar a la carpeta ciutadana de la web de l'Ajuntament, al següent enllaç i les bases es poden trobar aquí. El termini per presentar els projectes finalitza el dia 16 de juny.

Aquestes bases tenen per objecte estructurar i fixar els criteris i el procediment a seguir per a la sol·licitud, tramitació, concessió, cobrament i justificació de les subvencions que atorga l’Institut Municipal Reus Cultura (IMRC) per al foment d’activitats culturals, tradicionals i festives a la ciutat de Reus.

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, ha explicat que "les entitats culturals de Reus representen un valor indiscutible en la realitat lúdica, tradicional, cultural i festiva que ens acompanya durant tot l'any i, des de l'administració i a través d'aquesta convocatòria, posem una injecció econòmica a aquells projectes que ho necessiten per tal que, tant si provenen de les mateixes entitats com si ens arriben de persones particulars, puguin fer encara més gran la cultura a la nostra ciutat".

Des de l'IMRC s'ha posat a disposició de les entitats un correu electrònic per poder atendre totes les seves peticions o consultes. El correu és adcio@reuscultura.cat. Les peticions s'hauran de presentar de manera telemàtica.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: