ENSENYAMENT

El 7 de juny s’obre la preinscripció a l’escola de música de Vandellòs i l’Hospitalet

per Reusdigital.cat, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | 31 de maig de 2021 a les 13:02 |
Una imatge de l'escola de música | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El període de preinscripció a l’escola municipal de Música Xavier Barceló de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per a l’alumnat de nou ingrés, per al curs 2021/ 2022, començarà el proper dilluns 7 de juny i finalitzarà el divendres 18 de juny.

Fins aleshores, les persones interessades a apuntar-se als estudis reglats i no reglats que ofereix o a formar part d’algun dels seus grups instrumentals hauran de presentar les seves sol·licituds per Internet, preferentment, omplint i enviant el formulari que hi ha penjat en la pàgina web de l’Ajuntament a l’adreça de correu electrònic del centre ([email protected]).

Si no disposen dels mitjans necessaris per fer aquest tràmit en línia, podran presentar la sol·licitud de manera presencial, demanant cita prèvia, via correu electrònic o telèfon (977823714). El termini previst per a la formalització de la matrícula és del 30 de juny al 9 de juliol.

Durant aquest període, els alumnes de nou ingrés preinscrits hauran d’enviar el formulari omplert amb les seves dades i el comprovant del pagament de la matrícula al correu electrònic de l’Escola. A l’escola municipal de Música Xavier Barceló de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’hi brinda l’oportunitat d’aprendre a tocar un total de 15 instruments (acordió, bombardí, clarinet, flauta, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, percussió, piano, saxòfon, trombó, trompa, trompeta, tuba, violí i violoncel); i també es pot cursar cant.

Els grups instrumentals que hi existeixen actualment són: els grups d’acordions, de guitarres de infantil i juvenil, de percussió, de piano; les bandes infantil i juvenil; les orquestres infantil i juvenil; el combo i el cor jove.

Per donar suport a les famílies que es troben en situació econòmica desfavorida, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant els aplica uns preus reduïts, perquè els nens i nenes empadronats al municipi puguin assistir a l’Escola Municipal de Música. Per beneficiar-se d’aquest preus, els cal l'informe previ dels Serveis Socials del municipi. Més informació, a la pàgina web municipal (a l’apartat d’Ensenyament).
Participació