ENTITATS

El Bravium acaba el trasllat del Centre Catòlic a la seu temporal

per Marc Busquets, Reus | 30 de maig de 2021 a les 11:05 |
El president del Bravium, Ferran Figuerola, tanca el Centre Catòlic un cop acabat el trasllat | Bravium Teatre
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Bravium ja ha enllestit les tasques per buidar el material del Centre Catòlic i traslladar-lo a la seu temporal de l'entitat, un magatzem a tocar de l'Orfeó Reusenc on hi han pogut habilitar una oficina i la sala de juntes. Tot plegat, després de l'anunci per part de l'Arxiprestat de tancar l'immoble del carrer de la Presó, on el col·lectiu s'hi ha passat 70 anys, per reformar-lo a posteriori. 

Després de diverses setmanes de feina per buidar l'espai, i de jornades intenses en què l'entitat ha comptat fins i tot amb el suport popular per carregar el camió del trasllat, aquest passat dissabte s'han donat per acabats els treballs. Des del col·lectiu, a la xarxa, s'ha assenyalat que "avui sí. Hem acabat el darrer dia de buidatge i trasllat de tot el patrimoni teatral i sentimental que durant els darrers 70 anys ens ha acompanyat. Ens n’anem a l’exili, però ho fem sabent-nos estimats i amb agraïment enorme a tothom que ens ha ajudat".

És d'esperar, en conseqüència, que les obres puguin començar al Centre Catòlic. En paral·lel, el Bravium ha pogut moure alguns dels espectacles previstos per fer-los en altres espais culturals de la ciutat, i els cursos de teatre s'han fet a la Palma. 
 

Foto de família dels socis del Bravium i representants d'altres entitats que han completat el trasllat Foto: Bravium Teatre

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: