1 de 10
MEDI AMBIENT

SEU/BirdLife i Urbaser signen un conveni per fomentar la conservació de la biodiversitat en zones verdes urbanes

Signatura del conveni | Cedida
per Reusdigital.cat, Camp de Tarragona | 28 de maig de 2021 a les 13:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Societat Espanyola d'Ornitologia (SEU/BirdLife) i l'empresa Urbaser han signat un conveni amb l'objectiu de col·laborar en la integració de la conservació de la biodiversitat en la planificació, disseny i gestió de les zones verdes urbanes.

El conveni té una durada inicial de tres anys i durant la seva vigència es desenvoluparan actuacions d'interès comú orientades a la recerca aplicada a la conservació de les poblacions d'ocells i la biodiversitat en general en entorns urbans. Es treballarà en la integració de la conservació de la biodiversitat en el disseny i gestió de zones verdes gestionats per Urbaser i en la posada en marxa de programes de voluntariat urbà i programes educatius per al foment del contacte i la reconnexió de la població urbana amb la naturalesa.

El conveni inclou accions de formació tecnocientífica per als serveis de la companyia, amb la finalitat d'integrar i utilitzar les millores tècniques disponibles en l'acompliment dels seus serveis de manteniment i gestió de zones verdes.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: