1 de 10
ART URBÀ

Seixanta artistes del país, protagonistes de «Murmuris», la nova proposta del programa «Llambordes»

Cartell de l'esdeveniment | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus | 28 de maig de 2021 a les 13:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Murmuris és una activitat que ja es va fer fa cinc anys a l’avinguda dels Jocs Olímpics de Reus en el marc de la primera edició del programa Llambordes. L’activitat es desenvoluparà aquest dissabte dia 30 de maig durant tot el dia i comptarà amb la presència de 60 artistes provinents de tot Catalunya.

Cadascun tindrà un espai delimitat on podrà fer la seva creació. El nom de l’activitat que anteriorment es va dir Paret Oberta agafa el nom de Murmuris "jugant amb el concepte de mur que és la superfície habitual de l’art urbà, però també amb el verb murmurar, que seria sinònim de parlar, xerrar", segons han comentat des de l'organització de l'esdeveniment.

El mur que es pintarà té aproximadament 250 metres de longitud i més de 600 metres quadrats. En aquesta ocasió es pintarà tot de negre de fons i es jugarà amb tonalitats de color terra i turquesa juntament amb el blanc i el negre. També es podrà utilitzar la resta de colors, "però es vol donar rellevància a aquests tons per assimilar les obres a nivell cromàtic", s'ha apuntat.

Murmuris és una activitat que ha sorgit a proposta de l’equip motor que estira el programa Llambordes del departament de Joventut de l’Ajuntament de Reus i que ha estat coordinat en aquesta ocasió per Gasic Painter, Rustil Studio i Roger Semat del col·lectiu Art Club.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: