1 de 10
ENSENYAMENT

Canalla de catorze escoles de Reus pren part al congrés telemàtic «Aprenem junts»

Captura de pantalla d'alguns dels participants al congrés | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus | 27 de maig de 2021 a les 13:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta setmana, 580 alumnes d’entre 4rt i 6è de primària de 14 escoles de Reus estan compartint els projectes que han treballat a classe durant els darrers mesos al congrés telemàtic Aprenem junts.

Aquest acte ha estat organitzat pel Pla Educatiu d’Entorn i aquestes 14 escoles són de la Xarxa d’escoles públiques de Reus. Els alumnes són els protagonistes i gestionen el seu propi procés d’aprenentatge amb l’acompanyament dels i les mestres, i es fonamenta en la interacció social i el treball cooperatiu entre iguals per a la construcció del coneixement individual i les competències personals, segons han apuntat fonts municipals.

Els mestres de les escoles participants a l’Aprenem junts s’han preparat conjuntament en diferents sessions durant els mesos de febrer i març per tal d’encarar aquest congrés i revisar i actualitzar les seves competències. El congrés s’ha organitzat en grups més petits que el grup classe per tal que tots els alumnes tinguin l’oportunitat d’exposar els aprenentatges i practicar les seves habilitats de comunicació oral i deixar també un temps per al debat entre els alumnes que exposen i els de les altres escoles que escolten.

Les escoles participants són Cèlia Artiga, Prat de la Riba, Marià Fortuny, Eduard Toda, Sant Bernat Calbó, Rubió i Ors, Ciutat de Reus, Pompeu Fabra, Isabel Besora, Alberich i Casas, Montsant, Teresa Miquel, Joan Rebull i Misericòrdia.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: