AJUTS I SUBVENCIONS

Últims dies per sol·licitar les ajudes a la rehabilitació d'habitatges

El termini finalitza el 30 de juny

per Reusdigital.cat, Reus | 27 de maig de 2021 a les 10:08 |
Anunci de la campanya d'ajuts a la rehabilitació d'habitatges | Ajuntament de Reus
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus recorda que el 30 de juny finalitza el termini per sol·licitar les ajudes a la rehabilitació d'habitatges del Pla de Reactivació Econòmica i Social de Reus, dotades amb una partida de 675.000 euros. 

La primera impulsa la rehabilitació d'habitatges desocupats per incorporar-los a la Borsa per a la mediació del lloguer social de Reus. La segona proposa la rehabilitació dels elements comuns dels edificis, subvencionant obres de millora de l'eficiència energètica i eliminació de barreres arquitectòniques, inclosa la instal·lació d'ascensors. Les respectives convocatòries preveuen subvencionar el 50% de les actuacions.

Els programes van dirigits a propietaris o comunitats de propietaris, i se n'exclou expressament els grans tenidors, tret que siguin cooperatives d'interès públic o utilitat social. Lluitar contra l'exclusió residencial, incrementar l'oferta d'habitatge assequible a la ciutat, millorar la qualitat del parc residencial i dinamitzar el sector de la construcció de Reus. Són els objectius que persegueixen els dos programes de subvencions per al foment de la rehabilitació d'habitatges inclosos en el Pla de Reactivació Econòmica i Social de Reus.

Per a informació més concreta de la convocatòria, consultar la pàgina web de l'Ajuntament de Reus. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: