ENTITATS

El Grup de Dones de la Selva mostra en una exposició la feina feta durant el confinament

per Reusdigital.cat, La Selva del Camp | 26 de maig de 2021 a les 16:25 |
La mostra es va poder veure al Castell del Paborde | Ajuntament de la Selva del Camp
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els mesos de pandèmia han forçat a repensar i canviar moltes de les nostres rutines. El Grup de Dones de la Selva del Camp, posem per cas, va haver de deixar de banda les trobades setmanals a la sala-museu de Coselva i va reinventar la manera de socialitzar amb les seves sòcies, segons informa Canal Camp.

El passat mes de setembre, l’entitat creava un grup de WhatsApp. Un canal de comunicació amb què es feien companyia i continuaven treballant per mantenir activa l’associació.

Tota la feina durant l'època de restriccions més severes ha quedat recollida a l'exposició de Sant Isidre, suspesa l'any passat precisament a causa de la covid-19. La mostra inclou fotografies o peces de roba fetes per les components del col·lectiu. Des de l'associació selvatana, la presidenta M. Rosa Tombas ha explicat que l'habitual és que l'exposició sigui monogràfica i dedicada a un tema en concret, però que la pandèmia ha alterat aquest hàbit. 

L'exposició es va poder visitar durant tot el passat cap de setmana a la planta superior del Castell del Paborde. 
Participació