1 de 10
ENSENYAMENT

El programa Infants Ciutadans vol fer reflexionar els alumnes a l'entorn dels processos de participació

Els regidors Recasens i Flores, amb canalla de l'escola Misericòrdia | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus | 25 de maig de 2021 a les 13:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Infants Ciutadans, el programa implantat des de l'any 1998 a Reus i impulsat en els últims anys pel Pla Educatiu d’Entorn, amb l'objectiu de promoure la participació activa dels alumnes de les escoles de la ciutat en la construcció, el desenvolupament i la millora de la ciutat, fa enguany un pas més en els seus objectius amb la voluntat que els infants, a més de fer aportacions per millorar la ciutat, facin una reflexió a l'entorn de la participació.

Es pretén, segons fonts municipals, que els alumnes aprenguin a participar participant; i que dissenyin la seva pròpia experiència de diàleg, reflexió i presa de d'acords, que ha de culminar amb la recollida de propostes en relació al tema que es treballa.

Enguany, 21 escoles de Reus porten el programa Infants Ciutadans a les aules de 5è de primària per tractar sobre La participació ciutadana. El paper dels centres cívics.

Podeu consultar aquí el pla de treball per desenvolupar els objectius del projecte.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: