1 de 10
OCI

Oberta la preinscripció a les activitats d’estiu que ofereix l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet

per Reusdigital.cat, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | 20 de maig de 2021 a les 11:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant tornarà a brindar aquest estiu una àmplia oferta d’activitats als infants i joves, "per facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar durant les vacances escolars i també per proporcionar als i les participants una experiència lúdica i educativa, basada en la pràctica d’esport", segons ha explicat el regidor d'Esports, Diego García.

Del 5 de juliol al 10 de setembre, en horari de matí (de 9 a dos quarts de 2), hi haurà activitats d’iniciació esportiva, jocs i dinàmiques de grup, piscina, platja i tallers per als nens i nenes de P3, P4 i P5; i per als infants més grans i joves, propostes variades com, per exemple, senderisme, caiacs, BTT, escalada, vela, pàdel, bàdminton, jocs aquàtics, atletisme, hoquei herba, beisbol, o lacrosse.

A les famílies també se’ls oferirà servei d’acollida (de 8 a 9). Aquest estiu, a més, es posaran a l’abast, novament, per a totes les edats, els cursos de natació a la piscina municipal coberta de l’Hospitalet de l’Infant i a la piscina municipal descoberta de Vandellòs (del 5 de juliol al 3 de setembre); els cursos de tennis i pàdel a l’Hospitalet de l’Infant (del 5 al 30 de juliol) i els cursos de pàdel a Vandellòs (del 2 al 6 d’agost).

El període de preinscripció i reserva de places ha començat aquest dijous 20 de maig i finalitzarà el 20 de juny, si bé les inscripcions romandran obertes el mes de juliol, sempre que hi hagi places disponibles. Cal apuntar-s’hi de manera telemàtica, omplint els formularis que es poden trobar a la pàgina web de l’Ajuntament (a l’apartat d’Esports) i també als fulls informatius, que inclouen uns codis QR.

Per evitar aglomeracions i mantenir la distància de seguretat entre les persones participants, les places seran limitades i es donaran per ordre de puntuació en base a un barem que té en compte si els infants i joves estan empadronats al municipi i les obligacions laborals dels progenitors o tutors legals, entre altres qüestions. Amb el mateix objectiu, la majoria d’activitats previstes es desenvoluparan a l’aire lliure i s’organitzaran grups reduïts, amb un mínim d’un monitor que es relacionarà sempre amb el seu mateix grup. A l’Hospitalet de l’Infant, que és on més gent es pot concentrar, s’establiran diferents punts d’entrada i sortida.

Durant els casals d’estiu també es vetllarà pel compliment de les mesures de prevenció de la Covid-19. Més informació al telèfon 977 820 523 i a l’adreça de correu electrònic esports@vandellos-hospitalet.cat
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: