1 de 10

La rambla de l’Hospital exposa durant aquest mes la mostra «10 anys d’Innovació en Infermeria»

per Reusdigital.cat, Reus | 19 de maig de 2021 a les 15:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La rambla de l’Hospital Sant Joan de Reus acull, a partir d’aquest dimecres i durant un mes, una mostra amb panells informatius sobre la innovació en infermeria. En un format que recorda el d’un diari i al llarg de 16 panells i diversos vídeos es poden conèixer els nous rols basats en la innovació que estan desenvolupant els professionals de la infermeria "per continuar oferint una atenció de qualitat i donar resposta a les necessitats assistencials de la població, així com la feina de prevenció i promoció de la salut o la tasca docent i investigadora", segons s'ha indicat des del centre.

La mostra forma part dels actes de commemoració dels primers 10 anys del nou Hospital Universitari Sant Joan de Reus, que va iniciar el gruix de la seva activitat el 19 de desembre de 2010. '10 anys d’Innovació en Infermeria' pren el relleu '10 anys de Gestió Ambiental', que ha estat exposada durant un mes mostrant com l’Hospital gestiona els diferents tipus de residus sanitaris, les mesures d’optimització dels consums d’aigua, electricitat i gas i les característiques de l’edifici, "construït amb materials sostenibles i amb una perspectiva de ple respecte al medi ambient".

Totes aquestes activitats es duen a terme respectant les mesures de seguretat derivades de la Covid-19, s'ha apuntat des de l'Hospital reusenc. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: