1 de 10

El Port incorpora set noves places d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda

Estan situades al voltant de la seu institucional, de la seu administrativa, al passeig de l'Escullera i a la rotonda d'accés del Km 0

Una imatge de l'aparcament | Cedida
per Reusdigital.cat, 19 de maig de 2021 a les 09:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Port de Tarragona incorpora set noves places d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda al voltant de diferents espais. Dues estan situades davant de la seu institucional, dues més davant de la seu administrativa, una a l'inici del passeig de l'Escullera i dues més a la rotonda del Dic de Llevant, principi del Km 0.

Amb aquesta actuació, el Port vol donar resposta a les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda, situant aquestes places en llocs que faciliten l'accés a diferents espais d'oci de la façana marítima de Tarragona, com ara el Km0, el Moll de Costa o el passeig del marítim del Miracle i, també, a les seus i oficines de l'APT.

Segons explica l'Autoritat Portuària, el nombre de places adaptades supera el nombre de places mínimes exigides pel Codi Tècnic de l'Edificació, document bàsic de seguretat i utilització i accessibilitat. En aquests nous espais només hi poden aparcar els i les conductores que tenen la targeta d'estacionament i que atorga la Generalitat a partir d'un barem de mobilitat. L'organisme tarragoní prega a la ciutadania se'n respecti l'ús. Els conductors les reconeixeran fàcilment, ja que aquestes places estan senyalitzades de manera vertical i horitzontal per garantir-ne la identificació i la visibilitat.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: