COMERÇ

Els «Bons Reus» de primavera, exhaurits en poc més d'un dia

per Reusdigital.cat, Reus | 18 de maig de 2021 a les 18:33 |
Aquesta tarda de dimarts s’han exhaurit la totalitat de 'Bons Reus' emesos el passat dilluns al migdia. En la nova edició de la campanya, i en paraules de la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, "l’Ajuntament de la ciutat ha injectat directament al sector del comerç, restauració i serveis, un total de 200.000 euros en bons pertanyents al 'Pla de Reactivació Econòmica i Social'. La nostra pretensió és, novament, de manera senzilla, fer circular els diners, és a dir, millorar de forma substancial el fons de maniobra dels establiments alhora que ajudem a la ciutadania en l’adquisició de bens de consum i de serveis en moments prou complicats per a la majoria".

"Vull recordar que els 'Bons Reus' són un exemple de col·laboració público-privada i que compten amb l’esforç i la complicitat de la Cambra de Comerç de Reus i de les entitats comercials de la ciutat El Tomb de Reus, la Unió de Botiguers de Reus, el Pallol i La Fira Centre Comercial", ha afegit.

A partir del 6 de juny, ha dit Caelles, es tornarab a posar en circulació, diàriament, els bons caducats per no haver estat usats (en funció de la seva data de caducitat que dependrà del dia de descàrrega). 
Participació