1 de 10

Reusdigital.cat i Nació Digital: Ampliem la mirada des del territori

per Reusdigital.cat, Reus | 18 de maig de 2021 a les 12:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Fa poques setmanes, us anunciàvem la imminència d’un nou projecte en què Reusdigital.cat s’ha implicat a fons amb l’objectiu principal de créixer i consolidar-se com a mitjà de referència al territori. En efecte, tenim el goig immens de fer públic l’acord de col·laboració amb Nació Digital, un dels mitjans de comunicació més importants del nostre país.

Després d’uns mesos de feina intensa, Reusdigital.cat obre una nova etapa en la seva trajectòria amb una aliança formal amb Nació Digital. Amb aquest pas, el nostre mitjà esdevé una plataforma de projecció de continguts del nostre territori cap a la resta del país i, a la vegada, els nostres lectors podran gaudir dels continguts comunicatius sempre solvents i rigorosos procedents d’aquest gran mitjà que és Nació Digital, que aquest mes de maig compleix el seu 25è aniversari.

Coincidint amb el 13è aniversari de Reusdigital.cat reflexionàvem sobre el camí que ens ha dut a créixer d’una manera sostinguda en els darrers anys. Parlàvem de com l’any de la pandèmia ha significat un dels salts endavant més grans en termes d’audiència per al nostre mitjà. També us recordàvem com hem fet sempre mans i mànigues per garantir uns continguts basats en el periodisme de qualitat, el rigor, l’exclusivitat de les nostres produccions i la professionalitat dels nostres redactors i col·laboradors. I com hem procurat que Reusdigital.cat fos un altaveu solvent i útil del batec diari de la nostra ciutat i el seu entorn.

Aquesta capacitat de teixir confiança amb la societat, de convertir el mitjà en referent i de guanyar-se a pols el prestigi de la credibilitat ha estat una tasca plaent, apassionant i satisfactòria. Hem viscut, com qualsevol projecte, moments de crisi i incertesa, però la brúixola sempre ens ha indicat la direcció del periodisme i el rigor com a antídots per combatre les sacsejades. Aquest, creiem modestament, ha estat el factor decisiu que sempre ha fet mantenir els lectors lleials al que representa Reusdigital.cat. I una de les raons per les quals hem arribat als 3.000 subscriptors. Ara, fem un pas més en aquest camí i unim esforços amb un equip i un projecte de país amb el qual compartim valors professionals i una visió del periodisme sense peatges ni renúncies.

De ben segur que Reus i el seu territori trobaran en aquesta aliança una eina molt potent per fer-se sentir encara més. I, a la vegada, Reusdigital.cat podrà servir a la seva audiència una informació del país contrastada, original i de qualitat. Us convidem a ser novament testimonis i protagonistes privilegiats de la nova etapa de Reusdigital.cat.

El vostre mitjà de referència s’alia i s’interconnecta encara més amb el món, ara amb un equip professional que us aportarà noves mirades, reportatges especialitzats, firmes expertes i suplements de qualitat que engrandiran la nostra capacitat de veure el món des de noves òptiques, més riques i diverses. Mirades que destrien el soroll i la faramalla digital d’allò realment important i contrastat.

Comencem, doncs, el nou camí. Som-hi!
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: