Inauguren la zona de jocs infantils al barri Immaculada després del trasllat del transformador

La reubicació va ser un dels projectes guanyadors dels Pressupostos Participatius 2018

per Reusdigital.cat, Reus | 14 de maig de 2021 a les 13:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'Ajuntament de Reus ha inaugurat aquest divendres 14 de maig el nou espai que el barri Immaculada ha guanyat gràcies al trasllat del transformador elèctric de la cruïlla entre el carrer de la Immaculada i el passeig de l'Oliver a la seva nova ubicació, a la plaça del Racó de l'Avi, situada la cantonada entre el carrer de la Immaculada i el carrer de l'Església. El projecte de reubicació del transformador va ser un dels guanyadors de l'edició 2018 dels Pressupostos Participatius, amb un total de 547 vots, i un pressupost de 150.000 euros.

Una vegada completat el trasllat, l'estació transformadora es va aïllar amb una tanca perimetral, el disseny de la qual té continuïtat i tancarà la plaça del Racó de l'Avi, per poder-la destinar completament a acollir una zona de jocs infantils.

Posteriorment, la Brigada Municipal va culminar els treballs de millora de la zona de jocs amb la restauració i repintat d'un gran element de joc que representa un vaixell pirata. A la vegada es van arranjar els elements de joc de petit format amb la reposició de les molles de les instal·lacions infantils. Els treballs també van consistir amb la substitució dels bancs i les papereres, així com la reposició del sauló del paviment.

L'acte d'inauguració ha comptat amb la presència de la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores; el regidor de Desenvolupament Urbà i Via Pública, Hipòlit Monseny; la regidora d'Urbanisme i Mobilitat, Marina Berasategui; i la persona proposant de la iniciativa als Pressupostos Participatius, David Gaitan.

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: