1 de 10

L'Ajuntament de Reus s'adhereix al Dia internacional contra la LGBTIfòbia

per Reusdigital.cat, Reus | 14 de maig de 2021 a les 12:32 |
Aquest article es va publicar originalment el 14 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'Ajuntament de Reus torna a fer visible el seu compromís de lluita contra l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia a través de la visibilització i la sensibilització de tota la població del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, que es commemora el 17 de maig. Aquest divendres ha tingut lloc la primera acció organitzada pel departament municipal de Polítiques d'Igualtat, que ha consistit en la penjada del domàs LGBTI+ a la façana del palau municipal.

El domàs hi estarà penjat fins dilluns. Precisament dilluns, a dos quarts d'1 del migdia, tindrà lloc la lectura del manifest contra l'LGBTIfòbia a la porta de l’Ajuntament de Reus, a càrrec de la presidenta de l’entitat H2O, Berta Mascaró i la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores Juanpere, i que comptarà amb la presència d'altres membres de la corporació municipal. L'objectiu és fer visble el posicionament del consistori contra de qualsevol discriminació.

Els actes s'emmarquen en el Pla Municipal LGBTI+ de Reus, concretament en els objectius i les accions "Garantir el compromís del Consistori en el disseny, la planificació, la implementació, el seguiment i la valoració de polítiques locals amb perspectiva de diversitat sexual i de gènere garantint els drets del col·lectiu LGBTI+", "Visualitzar i reconèixer les aportacions del col·lectiu LGBTI+" i "Celebració d'actes commemoratius i reivindicatius".

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: