El Consell Regulador de la DOQ Priorat obrirà l'Aula de Formació durant la segona quinzena de juny

per Reusdigital.cat, Priorat | 14 de maig de 2021 a les 10:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Consell Regulador de la DOQ Priorat impulsa una eina per divulgar i donar conèixer la DOQ Priorat. Es tracta de l'Aula de Formació, que obrirà les portes al públic la segona quinzena de juny. L'Aula de Formació comptarà amb tres nivells d'activitats: la primera adreçada als amants i encuriosits pel vi (winelovers); la segona dirigida als professionals del sector del vi i la tercera per a prescriptors i divulgadors del vi.

Durant els primers mesos s'oferirà al públic el primer nivell de formació. El temari que es donarà a conèixer a l'Aula de Formació està dividit en història i territori, vinya, cellers i vins. Els assistents, a més, podran degustar els vins que representen cadascuna de les categories de producte que s'elaboren en el marc de la DOQ Priorat. En finalitzar la sessió formativa els participants podran optar a un diploma acreditatiu dels seus coneixements.

Presentació als cellers

Abans de l'obertura al públic es realitzarà la presentació de l'Aula de Formació als cellers de la DOQ Priorat.

Les sessions de l'Aula de Formació es desenvoluparan al segon pis de la seu del Consell Regulador de la DOQ Priorat, un espai que ha estat adaptat per facilitar la màxima operativitat per als assistents.

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: