Es lliuren els premis del concurs fotogràfic #rosesCdL2021

Organitzat amb motiu del 74è Concurs Exposició Nacional de Roses del Centre de Lectura

per ReusDigital, 8 de maig de 2021 a les 17:02 |
El concurs l'ha organitzat el Centre de Lectura | Reusdigital.cat
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Centre de Lectura de Reus ha lliurat aquest dissabte, 8 de maig, els premis del concurs fotogràfic #rosesCdL2021, que ha organitzat amb motiu del 74è Concurs Exposició Nacional de Roses.

El concurs ha rebut 53 fotografies a les xarxes socials del Centre de Lectura. El jurat es va reunir dimecres passat per emetre el seu veredicte, que ha estat el següent: rosa Centre de Lectura per a Araceli Mestre; rosa Centre de Lectura 1859 per a Cristina Roigé; rosa Ciutat de Reus per a Marina Hortoneda; rosa Albert Via per a Manel Mora; composició floral per a Araceli Mestre; la millor rosa per a Maria Dolors Elias, i el premi a la fotografia més artística per a Laura Brull. 

L'acte, celebrat al Teatre Bartrina, ha comptat amb la participació del filòleg i professor Josep Murgades, qui ha pronunciat la glossa del certamen, a més de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer i la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó. La cloenda l'han protagonitzat les actuacions de la Jove i la Junior Companyia de l'Escola de Dansa del centre de Lectura, les quals han tingut la participació dels ballarins Hèctor Tarro i Marie-Lou Renon.

El concurs #rosesCdL2021 s'ha organitzat enguany davant la impossibilitat, per segon any consecutiu, d'organitzar el Concurs Exposició Nacional de Roses en el seu format habitual a causa de les condicions sanitàries de la pandèmia.

Participació