Milloren la jardineria i la pavimentació de l'avinguda de Josep Laporte

És la primera fase del projecte d'urbanització de l'entorn de l'Hospital Universitari Sant Joan

per ReusDigital, 7 de maig de 2021 a les 20:45 |
Una imatge de l'avinguda Josep Laporte | Reus.cat
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'Ajuntament de Reus ha finalitzat les obres de la primera fase del projecte d'urbanització de l'entorn de l'Hospital Universitari Sant Joan, que comporta l'acabament i remodelació de les avingudes del Doctor Josep Laporte i de la Universitat. L'obra de la primera fase es va adjudicar a Construccions Vinaixa per un import de 118.294,44 euros i afecta la coca central de l'avinguda de Josep Laporte.

Al llarg d'aquesta avinguda, s'ha millorat la jardineria i s'hi han fet treballs de pavimentació. S'han substituït les graves i formigó que hi havia per asfalt i llambordins de formigó. L'actuació ha permès donar una major accessibilitat i comoditat als vianants, i estan adaptades per a persones amb mobilitat reduïda.

La segona fase preveu actuar en el paviment i la jardineria de la vorera més allunyada de l'equipament sanitari, així com en la jardineria a l'avinguda de la Universitat i de les dues rotondes als extrems de l'avinguda de Josep Laporte.

El conjunt de les dues fases del projecte té un pressupost de 302.822,79 euros. La superfície total a actuar és de 5.944 m², i es contemplen obres de demolicions i arrencaments, moviment de terres, pavimentació, jardineria i reg.

Participació