Es presenta a Reus la delegació del Baix Camp de l'AEDT

per ReusDigital, 7 de maig de 2021 a les 20:16 |
La presentació s'ha fet a la seu de la Cambra de Comerç | AEDT
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La delegació del Baix Camp de l'Associació d'Empresàries i Directives de les comarques de Tarragona (AEDT) s'ha presentat davant el món empresarial femení de Reus. Una nombrosa representació d'empresàries i directives de la ciutat de diferents sectors econòmics han assistit a la presentació que de l'AEDT s'ha fet a la sala d'actes de la Cambra de Comerç de Reus.

Durant l'acte de presentació, conduit per les representants de la delegació, Patrícia Terradellas i Cristina Budí, s'ha donat a conèixer els objectius de la delegació del Baix Camp: "potenciar el talent femení comarcal en l'àmbit empresarial i de gestió, crear xarxes que permetin establir sinergies entre professionals i fer visible a la dona emprenedora a fi de potenciar referents femenins propers".

Per finalitzar l'acte i des de la Agència per la Competitivitat de l'Empresa s'han presentat els cupons ACCIÓ. Uns cupons de descompte econòmic directe que es poden bescanviar per un servei expert en internacionalització, innovació o noves tecnologies, a través de l'assessorament de proveïdors acreditats.

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: