Comencen les intervencions artístiques premiades en la segona edició de pintades horitzontals

Les actuacions es faran a les escoles Misericòrdia, Marià Fortuny i Eduard Toda

per Reusdigital.cat, Reus | 6 de maig de 2021 a les 13:40 |
Una imatge de l'obra de l'escola Marià Fortuny | Reus.cat
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Al llarg d'aquesta setmana i durant la setmana del 17 de maig es realitzaran les intervencions artístiques premiades en la 2a edició del concurs de pintades horitzontals, organitzat pel departament de Joventut de l'Ajuntament de Reus conjuntament amb la regidoria d'Educació i la regidoria d'Esports.

Un total de 50 artistes es van presentar a aquesta edició i van fer la seva proposta d'intervenció sobre les pistes esportives de tres escoles de la ciutat. Les actuacions es faran a l'escola Misericòrdia, l'escola Marià Fortuny i l'escola Eduard Toda.

Les obres premiades han estat dels següent artistes: la reusenca Eva Nula, amb l'obra "L'espai exterior des de l'espai exterior" que s'exhibirà a l'escola Marià Fortuny; 'A la sombra', nom de la parella artística formada per Henry Knight i Ferran Orta, d'Ascó i Riba-roja d'Ebre, respectivament, que executaran l'obra"Òstia pilotes!" a l'escola Misericòrdia, i Klöver, un artista suec que pintarà l'obra "El bosc" a l'escola Eduard Toda.

La primera edició del concurs es va realitzar l'any 2019 amb motiu de la Ciutat del Bàsquet Català. Aquest any, el concurs continua a les escoles de la ciutat i la voluntat és continuar fent intervencions a la resta de centres educatius durant les properes edicions.

Participació