Mans Unides i la pastisseria Huguet de Reus s'alien per fer la galeta més solidària

Es lliurarà com a obsequi a les entitats que organitzin una recaptació de fons a benefici de l'entitat

Una imatge de l'anomenada 'galeta solidària' de Mans Unides i la pastisseria Huguet de Reus | Mans Unides
per Reusdigital.cat, Reus | 4 de maig de 2021 a les 11:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Mans Unides organitzava cada any diverses activitats solidàries de recaptació de fons en molts municipis de la diòcesi: concerts, fires, berenars o mercadets, entre les quals el tradicional 'Sopar de la fam'. A causa de les restriccions per fer front a la pandèmia de la Covid-19, totes "s’han vist molt limitades, però no així les necessitats de tots aquests països que diàriament lluiten contra la misèria que porta a la fam i la manca dels recursos necessaris per tenir una vida digna", segons s'ha apuntat des de l'entitat solidària en un comunicat.

Actes solidaris afectats per la covid

I és que "de gairebé tot això estan mancades moltes comunitats dels països en vies de desenvolupament", s'ha subratllat. Per això, Mans Unides vol difonfre ara una 'Galeta solidària' amb la qual s’obsequiarà a aquelles persones o entitats que organitzin i promoguin activitats solidàries de recaptació de fons a benefici de Mans Unides. Es tracta d'una iniciativa impulsada amb la col·laboració de la pastisseria Huguet de Reus

La galeta també es lliurarà a aquelles persones que participin en fires, trobades o sopars virtuals que se celebraran a les nostres comarques, i que té previst organitzar Mans Unides. "Agraïm enormement la generosa implicació de la pastisseria Huguet de Reus, que ha aportat la seva professionalitat i experiència per aconseguir aquesta galeta personalitzada amb el logo de Mans Unides", s'ha destacat al comunicat.

La presentació de la 'Galeta solidària' serà la tarda d'aquest proper dimecres, 5 de maig, a la pastisseria Huguet. Les activitats que realitza Mans Unides "són per recaptar fons amb els quals finançar els programes, plans i projectes de desenvolupament integral adreçats a atendre les necessitats" dels col·lectius més vulnerables de països en vies de desenvolupament. 

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: