Presentació del llibre '150 Tastets de Poblet', del reusenc Jordi Rius

per Redacció, 22 d'abril de 2021 a les 10:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El dissabte 24 d'abril, la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella, participarà en l’acte de presentació del llibre '150 Tastets de Poblet' de l’escriptor i historiador reusenc Jordi Rius, a càrrec del periodista Xavier Graset, a les 12 del migdia a la seu del Círcol, situada al número 4 de la plaça del General Prim. També hi assistirà la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores. La recaptació de la venda del llibre anirà destinada, íntegrament, a poder donar continuïtat als serveis que l'Associació Salut Mental Dr. Tosquelles aporta a les persones afectades i a les seves famílies.

Aquest acte solidari, organitzat per l'Associació Salut Mental Dr. Tosquelles amb el suport del Consell Comarcal del Baix Camp i del Círcol de Reus, s'emmarca en les activitats de sensibilització d'aquesta entitat que tenen com a objectiu donar visibilitat a les persones que pateixen un trastorn de salut mental, així com a la mateixa associació.

'150 Tastets de Poblet' és un llibre de divulgació, fonamentat en una investigació documental rigorosa i una nombrosa bibliografia, que dona a conèixer, a través d'una lectura fàcil i entretinguda, la importància del monestir de Poblet en la història de bona part de la Catalunya Nova.

Mitjançant 150 articles, que es poden llegir seguint l'ordre cronològic, el temàtic o de manera aleatòria, explica la vida quotidiana, la història i la influència d'aquest monestir en el territori. L'Associació Salut Mental Dr. Tosquelles L'Associació Salut Mental Dr. Tosquelles té com a objectiu millorar l'assistència sanitària i social, l'atenció i informació de les persones afectades i de les seves famílies, així com la rehabilitació, integració i reinserció social i laboral d'aquest col·lectiu. 

Arxivat a:
Agenda
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: