10a 'Tarda literària' al Centre Cívic Llevant, de Reus

per Redacció, 21 d'abril de 2021 a les 11:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Centre Cívic Llevant de Reus organitza, el dimecres, 21 d'abril, a les 7 del vespre, la 10a edició de la 'Tarda literària', que enguany oferirà un recull de textos com a homenatge a les nou edicions anteriors. La jornada s'emet en directe pel canal de Youtube de l'Ajuntament de Reus.

La 'Tarda literària' és una proposta que va néixer l’any 2011, amb una voluntat d’acció cultural i participativa per celebrar la Diada de Sant Jordi. A través del treball de l’obra d’un autor català que commemori alguna efemèride, o tingui una especial vinculació amb la ciutat de Reus, s’organitza aquesta vetllada on hi participen una quarantena de lectors fidels, que any rere any, reafirmen el seu compromís de participar-hi.

Aquest lectors tenen una especial vinculació amb el Centre Cívic Llevant: representants de les entitats i servei que hi estan ubicats, els representants dels serveis i entitats del seu entorn, els alumnes , els veïns… i les autoritats municipals: el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens; la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores o l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer.

En aquesta 10a edició, hi seran presents els textos d’escriptors i escriptores protagonistes de les edicions anteriors com Xavier Amorós, Joan Maragall, Eduard Toda, Salvador Espriu o Teresa Pàmies, entre altres. També cal destacar que la portada de l’esdeveniment d’aquest 2021 ha estat creada per un dels lectors fidels a la cita, en Pere Prats Sobrepere. L'abril passat, a causa del confinament, no va ser possible realitzar aquesta trobada i aquest any, degut a la situació encara de pandèmia, l'acte es realitzarà en un format híbrid: alguns lectors es connectaran en directe, altres ho han gravat i altres hi seran de forma presencial.

"D'aquesta manera el Centre Cívic Llevant manté la lectura conjunta com a activitat de trobada de les persones, entitats, col·lectius i institucions que formen la comunitat. Una activitat que ajuda a vertebrar el territori i posa de relleu autores i autors del nostre patrimoni cultural", ha explicat la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores.

Arxivat a:
Agenda
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: