'Mostra col·lectiva d'art del Mediterrani català' al Refugi 1 del moll de costa de Tarragona

per Redacció, 14 d'abril de 2021 a les 10:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquest divendres 16 d'abril s'inaugura l'exposició "Mostra col·lectiva d'art del Mediterrani català" que tindrà lloc al Refugi 1 del moll de costa de Tarragona fins al 6 de juny, en horari de dimarts a dissabte de 10 del matí a 1 del migdia i de 5 de la tarda a 8 del vespre; i els diumenges i festius d'11 del matí a 2 del migdia.

Es presenten les obres més representatives de 16 artistes amb una relació molt estreta amb pobles pertanyents a la franja catalana del mar Mediterrani. S'hi poden trobar pintures, escultura i ceràmica, així com fotografia e instal·lacions d'imatge i so.

Els artistes convidats són: Aenneennea, Fina Alonso, Morgana Àvila, Marta Baceiredo, Ana María del Río, Juan Carlos Juárez, Juan Marín, Paula Martín, Arantxa Nova, Sonja Peeters, Noel Prado, Adela Ramírez, Toni Ramírez, Antonio Rubio, Lluís S. Abelló, i Rosa Virgili. 

La mostra està organitzada per l'Associació Reusenca d'Artistes ARA en col·laboració amb el Port de Tarragona. 

El clima mediterrani, el mar i el sol

Els artistes de la franja del mediterrani català tenen una relació molt especial amb el mar i el sol. El clima mediterrani es veu reflectit en la llum de les seves obres, amb colors vius, i un profund respecte per la natura, la cultura, les seves festes i tradicions. Amb un caràcter jovial, però alhora reivindicatiu manifesten la defensa dels valors propis d'aquest microclima cultural testimoni d'altres civilitzacions extintes que van passar per les nostres aigües i terres, civilitzacions tan antigues com l'egípcia, fenícia, hebrea, grega, cartaginesa i la romana, tot amanit amb un toc contemporani.

Dues generacions d'artistes s'han unit per aquesta petita col·lectiva amb un recull heterogeni de pintures fotografies i escultures sota el paraigua de l'art mediterrani-català.

 

Arxivat a:
Agenda
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: