LITERATURA

Jordi Cervera s'incorpora a Reusdigital.cat com a periodista literari

per Redacció, 7 d'abril de 2021 a les 13:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El periodista i escriptor reusenc Jordi Cervera enceta aquesta setmana una col·laboració regular amb Reusdigital.cat. Es dirà ‘Dos punts’ i es mourà al voltant dels universos literaris. La idea de fons és plantejar una aproximació a la literatura en un format que, en certa manera podria arribar a tenir la concepció de diari personal o d'una columna d'opinió i que es mogui a cavall de diferents gèneres periodístics.

Sense estar lligada a l'actualitat però sense defugir-la, s'aniran presentaran lectures actuals, lectures recuperades, recomanacions, records, entrevistes, noticies i opinions plantejades com si fossin entrades concretes d'un diari privat, és a dir, responent sempre als impulsos subjectius i bastint una mena d'itinerari literari íntim que, sense ser-ne aliè, fugirà de la concepció més informativa del tema i que es pot bellugar per territoris no sempre uniformes,  regulars o previsibles.

Arxivat a:
Dos Punts
Participació