1 de 10
CF REUS

El CF Reus s'inscriu a Tercera a falta de resoldre el deute de 2,2 milions i de presentar un pla de viabilitat

Com a titular de l'Estadi, el consistori assegura que l'entorn d'Onolfo no s'hi ha posat en contacte

L'antic autobús del CF Reus Deportiu, a l'exterior de l'estadi | CF Reus Deportiu
per LANOVA Ràdio / Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 27 d'agost de 2019 a les 10:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'administrador concursal del CF Reus Deportiu, David López, ha donat per vàlids els 30.000 euros que l'entorn de Clifton Onolfo va abonar a la Federació catalana de futbol (FCF) per poder inscriure el primer equip a Tercera i el filial a Primer Catalana, tal com ha confirmat a aquest mitjà el mateix organisme federatiu. Tot i així, encara cal resoldre el pagament de 2,2 milions que la Federació espanyola de Futbol (RFEF) demana al club per liquidar els deutes amb els jugadors de la passada temporada.

A banda d'aquests requisits, però, abans del 6 de setembre el CF Reus també ha de presentar a la FCF un pla de viabilitat, avalat per l'administrador concursal, en què es detalli el pressupost necessari per tirar endavant la temporada. Aquest document ha de preveure les despeses ordinàries de la competició com ara els sous de les dues plantilles, dels cossos tècnics i dels treballadors, despeses federatives i del dia a dia, així com les condicions per utilitzar l'Estadi Municipal.

L'Ajuntament de Reus, titular de l'estadi, assegura que a dia d'avui ningú s'ha posat en contacte amb ells i que, per tant, ni s'ha concedit ni s'ha denegat cap permís, perquè a hores d'ara encara no tenen coneixement de les intencions del club reusenc.

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: