OCI

Un vespre d'estiu a Montferri

Tombar pels carrers del poble pot ser una magnífica manera d'acomiadar una calorosa jornada

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 23 de juliol de 2022 a les 20:25 |
Imatge d'un vespre a Montferri, on pot veure's la silueta de l'Església de Sant Bartomeu | MBO

Som molts els que aprofitem quan ara a l'estiu, quan arriba el vespre, sortim de casa per gaudir del temps lliure i els colors que es dibuixen al cel. L'agenda és plena de concerts, tastos, xerrades i tot tipus d'espectacles, sí. Però també ve de gust tombar sense saber on anirem, tot deixant-nos dur una estona a la recerca de les sorpreses que ens depara l'atzar.

Paisatges propers

Una altra opció és agafar el cotxe i plantar-se a uns minuts de la ciutat, per retrobar paisatges tan propers i al mateix tan llunyans pel poc marge que sovint ens deixa la feina o la rutina per fer la nostra.

Un dissabte al vespre a Montferri, posem per cas, pot ser una magnífica manera d'acomiadar una calorosa jornada estival. Entre vinyes, mentre la llum baixa i de vegades el vent et bufa al rostre, una passejada pel nucli antic de la vila pot convertir-se en una estona de pau.

Tot aprofitant els darrers minuts de claror, el recorregut cap al riu Gaià, si agafem el camí empedrat, ens farà arribar als rentadors del poble, des d'on les vistes són igualment esplèndides. 

Des del carrer Major, a tocar de ca la Mundeta, la imatge del campanar de l'Església de Sant Bartomeu ens brinda una plàstica única al Camp. Ja gairebé negra nit, als afores, cal pujar a contemplar l'entorn de la cèlebre Mare de Déu de Montserrat. Il·luminada la façana, el conjunt brilla al cim del tossal. 

 

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: