1 de 10

Benestar Social informarà associacions i entitats dels ajuts contra la pobresa energètica per tal que arribin a les famílies

El termini per presentar les sol·licituds s'obre la setmana que ve i finalitzarà el 30 de setembre

per Redacció, 28 d'abril de 2021 a les 13:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A partir de la setmana que ve i fins al 30 de setembre, es poden sol·licitar els ajuts per fer front a la pobresa energètica que posa en marxa l'Ajuntament de Reus. Enguany, per primera vegada, la regidoria de Benestar Social informarà, de manera personalitzada, sobre aquesta convocatòria a les associacions de veïns i entitats socials de la ciutat per tal que puguin donar a conèixer l'ajut a les famílies que considerin que es poden beneficiar d'aquests ajuts.

Aquesta nova convocatòria manté les adaptacions que es van fer l'any passat amb l'objectiu de fer front a la situació d'emergència social generada per la pandèmia. A més, es preveu que ara més persones compleixin els requisits econòmics exigits per rebre la subvenció i, per tant, s'acabin destinant a aquests ajuts més diners dels inicialment previstos. Per això, els ajuts per fer front a la pobresa energètica estan inclosos en les previsions del Pla de Reactivació Econòmica i Social per aquest any 2021, que té com a prioritats el foment de l'ocupació, l'impuls de l'emprenedoria i el desenvolupament econòmic, i l'ajuda als col·lectius més vulnerables.

Aquesta convocatòria és una de les línies d'ajut que té establertes l'Ajuntament contra la pobresa energètica, juntament amb els ajuts d'urgència, els d'aigua per a persones amb pocs recursos i les bonificacions del deute i solidària de l'empresa Aigües de Reus. La partida econòmica prevista en la convocatòria és de 80.000€ ampliable a un màxim de 200.000€ en funció de les disponibilitats pressupostàries.

Per a més detalls sobre la convocatòria, visitar la pàgina web de l'Ajuntament de Reus. Si es vol conèixer més informació sobre la pobresa energètica, clicar aquí.
Participació