1 de 10
GASTRONOMIA

Els 10 millors restaurants de Reus, segons Tripadvisor

Little Bangkok, Myoos i Xivarri Tasca, al pòdium

Quins són els millors establiments de cuina, segons TripAdvisor? | AjSFB
per Josep Gallofré, Reus, Catalunya | 10 de febrer de 2017 a les 11:00 |
Aquest article es va publicar originalment el 10 de febrer de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La plataforma Tripadvisor s'ha convertit en un referent a l'hora de consultar quin restaurant és millor per anar a fer-hi un àpat, així, com conèixer llocs d'interès o equipaments turístics per passar-hi les vacances. De fet, tot va relacionat. És un dels webs de crítiques més popular. Molts restaurants l'odien, i d'altres desitgen el seu certificat d'excel·lència. Més enllà del debat, hi ha un fet inqüestionable, Tripadvisor és ja una eina indispensable en molts dispositius mòbils i ordinadors.

Centrats en la restauració a Reus, d'entre 257 establiments, el més ben valorat és el Little Bangkok, de cuina asiàtica i tailandesa. Del total de les 462 opinions que ha rebut, 257 són excel·lents, 139 molt bones, 27 normals, 6 dolentes i 3 pèssimes. Molts dels usuaris valoren "l'autèntic menjar tailandès" que ofereixen i recomanen visitar-lo.

Sorprenentment, el segon restaurant amb la màxima puntuació està allunyat del centre de la ciutat. Es tracta del Myoos, situat al carrer de Ramón J. Sender, i que ofereix menjar grec. Amb 168 valoracions, 118 són excel·lents. "Genial", "un restaurant que no defrauda" i bon servei, són alguns dels comentaris de qui han visitat el Myoos. Destaca també el que expressa un altre client en referència a la seva ubicació: "Un bon restaurant que pot passar inadvertit".

En tercer lloc es troba el Xivarri Tasca, amb 260 opinions. Destaca que l'època de l'any més valorada per als usuaris és de desembre a febrer. L'establiment, dedicat als pinxos i les tapes, és premiat per la seva "originalitat". Malgrat tot, alguns dels usuaris de Tripadvisor consideren que alguns plats "haurien de millorar".

Més restaurants lluny del centre

Un altre restaurant fora del centre de Reus ocupa el quart lloc. Es tracta de la Reineta, al carrer Jurats. Dedicat a la cuina mediterrània, té 122 valoracions excel·lents i 44 de molt bones, d'un total de 207. Les persones que l'han valorat a Tripadvisor en destaquen l'estil de l'establiment i "la bona cuina" que practiquen els propietaris, però critiquen que és una "mica lent a l'hora de servir".

Un clàssic de Reus es troba en la cinquena posició: La Glorieta del Castell. En aquest sentit, les opinions dels clients es troben més repartides entre excel·lent, molt bo i normal. "Menjar de qualitat", destaca un usuari, mentre d'altres valoren el menú que ofereixen per 25 euros. "Interessant descobriment a Reus", expressa un comensal. A més, el propietari de la Glorieta del Castell és actiu a Tripadvisor i respon a tots els comentaris.

En sisè lloc es troba el restaurant Joan Urgellès, també dedicat a la cuina mediterrània. Molts dels usuaris en destaquen la "creativitat dels plats", mentre que d'altres el valoren com a "molt recomanable" per la relació entre qualitat i preu. Té 307 valoracions, de les quals 157 d'excel·lents, i moltes d'elles també creuen que es tracta d'un local "agradable".

La Giberga és el setè restaurant més ben valorat a Tripadvisor. Destaca per ser un establiment on assisteix un bon nombre de parelles, i on l'etapa de l'any amb més afluència és a la tardor. "El millor és servei", expressava un usuari, mentre un altre es mostrava "satisfet". Molts d'ells també creuen que la "calma i la ubicació" del local són punts a tenir en compte. Tot i això, alguns creuen que el restaurant "pot aspirar a més" i els animen a seguir prosperant.

En el vuitè lloc trobem un vell conegut de la ciutat de Reus, la Masia Crusells, ubicat a l'avinguda de Tarragona. "No dubtis en anar-hi", comentava un usuari fa 2 dies, mentre que fa una setmana un altre es queixava que "ja no és el que era". Alguns també destaquen que pel restaurant "no passen els anys" davant de plats de menjar tradicional i abundants. Això sí, un bon grapat de comentaris no consideren bo el servei ofert. Més d'un valora l'arròs caldós que ofereixen, així com el menú diari.

No podia faltar un establiment dedicat a la gastronomia japonesa i al sushi. El més ben valorat es troba al carrer de Martí Napolità, i du el nom de Temptació Sushi Culture. Amb 115 opinions, més de la meitat són excel·lents. "Un restaurant japonès deliciós", expressen a Tripadvisor, mentre que un usuari en destacada l'originalitat. Tot i això, no tot és positiu, ja que algun dels comentaris destaquen un mal servei o una discussió entre el cambrer i els cuiners, al més pur estil del programa 'Pesadilla en la Cocina', d'Alberto Chicote.

El desè, un altre establiment asiàtic

Un altre restaurant tailandès tanca el 'Top 10' de Tripadvisor a Reus. En el desè lloc hi ha el Sawadee ka Reus, al carrer del Fossar Vell. Malgrat tot, només té 54 opinions, repartides en 33 excel·lents, 14 molt bones, 3 normals i 1 dolent i pèssima. Gairebé tothom en destaca la qualitat, i el bon fer a la cuina. Això sí, d'altres pensen que caldria millorar la relació entre qualitat i preu, i que el menú dels caps de setmana "és una mica car".

Sigui com sigui, cada cop és més la gent que es deixa guiar per les valoracions de Tripadvisor en el món de la restauració, i Reus no és una excepció. Els establiments, però, hauran de mantenir la qualitat i el servei per seguir estant al capdamunt i aconseguir les bones valoracions. Altres locals de la ciutat empenyen amb força per entrar a formar part de la llista.

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: