1 de 10
SOCIETAT

Sexe DO Reus

La sala Toman de la ciutat s'omple per veure espectacles de sexe, una iniciativa de l'actriu i empresària reusenca Bibian Norai

Bibian Norai, en una imatge d'arxiu | Cedida
per Albert Sas/ Enrique Canovaca, Reus, Catalunya | 4 de juny de 2014 a les 10:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de juny de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

En la relació de festivals reusencs, des d'aquest divendres se'n pot afegir un de temàtica tan antiga com els nostres orígens: el sexe. Centenars de persones han acudit a la Sala Toman per veure i viure l'Eròtic Festival Tour, un tast del saló que anualment acull Barcelona.

Es pot confirmar que Reus no és diferent a d'altres indrets i els espectacles sexuals, pornogràfics amb totes les seves lletres, tenen un bon gruix de seguidors i curiosos vinguts d'arreu. Òbviament, les 'representacions' conquisten la mirada dels 'voyeurs' aplegats en rengleres rere els escenaris "molts amb càmeres fotogràfiques i de vídeo" que immortalitzen cada moment. És el pa que s'hi dóna, agradi o no, amb molta salsa.

Tal i com ha indicat la mestra de cerimònies, l'elegant Mistress Minerva: "Els espectacles eròtics van més enllà de les penetracions, les fel·lacions o les tradicionals figures sexuals". I per això han entrat en escena figures com la d'un 'rat penat', una ombra vampírica preocupada de satisfer les seves necessitats, balls al ritme de Rammstein i uns ulls de plàstic que giraven amb comicitat.

La dominació també ha format part de les actuacions. Dues noies, de les quals costava apartar la mirada, han treballat de la mà de Mistress Minerva i de la reusenca Bibian Norai -impulsora de l'esdeveniment-. Les cordes han guiat els seus cossos de manera sensual, l'aigua ha corregut per la seva pell, el gel s'ha introduït sense temor pels seus cossos i la cera ha escalfat un plaer que es palpava en l'ambient... Entre el públic, unes senyores d'edat avançada observaven amb contradicció: són coses de la joventut, o mai és tard, es deurien preguntar.

Els i les artistes del festival també han aportat 'innovacions tecnològiques' i algun que altre joc lèsbic. I, evidentment, han donat oportunitat al públic de pujar a l'escenari i barrejar-se amb la luxúria present. Uns no han dubtat de saltar a la gespa amb rapidesa i altres ho han dit tot amb la mirada. Mentre, unes dones s'han situat amb les seves cadires a l'escenari, com si fos un espai VIP i, en general, els aplaudiments, els crits i les xiulades d'entusiasme han emergit amb facilitat. La senyora Minerva ho té clar: "Ganes de sexe, no en falten a Reus".

La festa ha acabat com havia de fer-ho. A les 4 de la matinada i després de més de sis hores d'orgia col·lectiva, amb un tipus de 'tuneladora' sexual, amb forma de múscul, que s'ha escampat com un raig per tot l'escenari. Desprès de l'èxtasi, la baixada de la líbido (o no) i el retorn a casa amb un somriure (o no). I la pregunta moralment contradictòria: és oportú que Reus també sigui capital sexual?

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: