1 de 10
CUINA

Una senzilla recepta: amanida de cigrons amb tonyina

Una llauna de toninya | Wikicommons
per Manel Baxerias, 24 d'agost de 2013 a les 10:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 d'agost de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Reusdigital.cat us ofereix una recepta de Manel Baxerias. És un plat força ràpid i senzill, un d'aquells plats que en menys de cinc minuts estan a punt sense deixar per això de ser nutritius i saborosos.

Es tracta d'una amanida de cigrons, rics en hidrats de carboni, fibra, proteïnes i vitamines A,C i K, a la qual s'afegirà tomàquet, ceba i tonyina que acabar d'arrodonir un plat fàcil i nutritiu. 


Ingredients per a dues persones: 

350 grams  de cigrons cuits, un tomàquet d'amanir, una ceba tendra, 100 grams de tonyina en oli d'oliva, oli d'oliva i cibulet per adornar.

Preparació: peleu i piqueu la ceba ben petitona,  talleu el tomàquet en trossos no gaire grans, si els cigrons són de pot escorreu-los ben escorreguts del líquid de la conserva. Poseu els cigrons en un bol d'amanida i afegiu-hi el tomàquet, la ceba i la tonyina ben escorreguda del oli, barregeu-ho tot be i deixeu-ho a la nevera una estona.

En el moment de servir amaniu-ho amb un raig d'oli i poseu-hi el cibulet tallat petit per adornar. Ja podeu servir. Fàcil, ràpida i nutritiva.

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: