1 de 10
GASTRONOMIA

Recepta: musclos a l'estil Bretó

La recepta que us oferim: musclos a l'estil bretó | Manel Baxerias
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 25 de febrer de 2013 a les 08:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de febrer de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En aquesta ocasió, la recepta culinària de Reusdigital.cat és tota una delícia: musclos a l'estil bretó. 

Ingredients per persona



Mig quilogram de musclos de roca, una ceba de figueres (la recepta original porta escalunyes), una copa de vi blanc preferentment sec, vuitanta mil·lilítres de crema de llet de cuina, una cullerada sopera d'oli, un dau de mantega, sal, pebre negre i julivert picat.

Preparació



En una cassola de fang, poseu la cullerada d'oli i el dau de mantega, i també la ceba tallada ben petita amb un polsim de sal fins que comenci a quedar transparent. 7

Acte seguit, afegiu la copa de vi blanc, el deixeu reduir per tal que perdi l'alcohol i afegiu els musclos nets.

Tapeu l'olla durant un parell de minuts, temps en que es començaran a obrir els musclos. Afegiu llavors la crema de llet i deixeu-la tres o quatre minuts fent xup-xu'.

Moments abans de servir comproveu el punt de sal, afegiu-n'hi si cal. Poseu-hi un punt de pebre acabat de moldre i decoreu-ho amb una mica de julivert per servir.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: