1 de 10

Els Tres Tombs a Reus

per Joel Medina Romero,
Els Tres Tombs van ser una de les últimes activitats que es van poder dur a terme a Reus abans que esclatés la crisi del coronavirus. Gairebé dos anys després, han tornat a la capital del Baix Camp igual que com van marxar: sense gaires restriccions. Des de l’organització, però, declaren que el més important era aconseguir ser una festa inclusiva i que respectés les mesures sanitàries per garantir el benestar dels animals.

Per primera vegada, enguany s’ha comptat amb persones voluntàries del Punt de Voluntariat de Reus. Hi han participat també una desena de membres de l’Associació Down Tarragona, a més del Club Esportiu Alba Reus, que disposa d’un carruatge des de fa anys. D’aquesta manera, l’organització ha apostat per “facilitar l’assistència a famílies amb vulnerabilitat i persones amb discapacitat, sigui com a espectadores o de manera més activa com a protagonistes”.

Tot ha començat a les 9 del matí amb el tradicional esmorzar i la concentració d’animals i carruatges al Parc de la Festa. Allà, participants i visitants han pogut gaudir d’un tros de pa amb llonganissa abans d’iniciar l’itinerari. A dos quarts de 12 ha començat el recorregut. Gairebé 70 carruatges i 300 cavalls han sortit de l’avinguda dels Països Catalans, i han travessat el carrer del Doctor Vilaseca i el carrer de Sant Joan per arribar al Tomb de Ravals i fer-hi els tres tombs característics.

Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: